کلینیک های آنلاین روانشناسی
در دوران کرونا بسیاری از کلینیک های روانشناسی خدمات شان را به صورت آنلاین ارائه می دهند. برای آگاهی از لیست کلینیک های آنلاین روانشناسی می توانید مطالب وبسایت دکترپویش را دنبال کنید.
بسیاری از افراد به این دلیل به روانشناس، درمانگر یا مشاور مراجعه می کنند که حس می کنند شور و حال زندگی را از دست داده اند و مانند گذشته شاد نیستند. برای این که بتوانید شادی را دوباره به دست آورید هم می توانید از کمک افراد متخصص بهره بگیرید و هم می توانید خودتان تلاش کنید که حال تان بهتر شود. برای شادتر بودن مراحل زیر می تواند بسیار کمک کننده باشد:
1. روزانه لبخند بزنید و وانمود کنید که شاد هستید. به مرور احساس بهتری به دست خواهید آورد. خوش باش که هر که راز داند، داند که خوشی خوشی کشاند.
2. ورزش را در دستور کار قرار دهید. اگر نمی توانید هر روز هفته ورزش کنید، حداقل سه بار در هفته ورزش کنید!
3. به میزان کافی بخوابید. منظور ما این نیست که تنبلی کنید و از تخت خواب بیرون نیایید. بلکه منظور ما این است که تا زمانی که خستگی تان به طور کامل از بین برود، بخوابید. میزان لازم برای بسیاری از بزرگسالان بین 7 تا 8 ساعت می باشد. اگر در طول روز مدام خوابالو هستید و خمیازه می کشید بدانید که این یک نشانه است و بدن تان Alarm می دهد که به خواب و استراحت بیشتری نیاز دارد تا خستگی اش در برود.

کلینیک های آنلاین روانشناسی و کمک به ذهن آگاهی بیشتر
4. در حالی که حضور ذهن کامل دارید غذا بخورید. منظور ما این است که زمانی که وعده های غذایی تان را می خورید ذهن آگاهی کاملی داشته باشید. شما خودتان بهتر می دانید که انتخاب های غذایی تاثیر بسیار زیادی روی سلامت عمومی شما دارد. به عنوان مثال غذاهای شیرین سروتونین آزاد می کنند که هورمون شادی است.
معجزه سپاسگزاری
5. سپاسگزار باشید. هر روز از این که زندگی در بدن شما جاری است، سپاسگزار خالق بیهمتا باشید. بدانید خیلی از نعمت هایی که دیگران آرزویش را دارند، دارید. می توانید دفتر سپاسگزاری داشته باشید و برای همه ی نعمت های زندگی تان در روز، سه بار تشکر کنید. نوشتن معجزه می کند و توجه شما را از منفی ها برمی دارد و روی مثبت ها می آورد.
6. تمرین تنفس عمیق دیافراگمی را جدی بگیرید. به این ترتیب با کاهش اضطراب، می توانید در لحظه ی اکنون باشید و بهترین ها را برای خود رقم بزنید.